Nem csak az általunk kiadott könyved értékesítheted

A Platinum Kiadó által megjelentetett könyvek esetében, értelemszerűen lehetőséged lesz arra is, hogy a kiadott könyvedet a webshopunkban eladhasd. Ez persze nem csak a mi könyveinkre vonatkozik, hanem minden olyan könyvet betehetsz a könyvesboltodba, amit más kiadó jelentetett meg. Mindkét esetben megkapod azt a kedvezményt, ami az eladások után megillet.

Amennyiben van olyan saját könyved, ami más kiadónál jelent meg, és szeretnéd a továbbiakban értékesíteni, azt velünk megteheted. Legtöbb esetben csak a nyomtatott változat kerül fel a kiadó kínálatába, az e-könyv nem. Ezeket a könyveket mi segítünk neked eladni, csak regisztrálni kell a könyvesboltba, mint szerző, és máris megkezdheted a könyved értékesítését.

Minden olyan e-könyv értékesítésére megadjuk neked a lehetőséget, amely könyveken nincs semmiféle jogi megkötés, nincs korlátozás, és szabadon forgalmazható.

Miért jó neked, ha velünk társulsz?

Más kiadónál, más könyvesboltban a saját könyved eladása során, olyan mértékű részesedést vesznek le az eladásaid után, amiből neked alig marad valami. Mi nem fogjuk a te részed elvenni, csak ami nekünk jár. Ez azt jelenti, hogy az eladott könyved után, mi csak 20 (húsz) százalékot tartunk meg, a 80% a tiéd marad. Ha máshol ennél jobb ajánlatot kapsz, akkor nem tartunk vissza, ha el akarod vinni a könyved máshová.

Továbbá, ha a Platinum Kiadó által megjelentetett könyved mellett más kiadó könyveit is értékesíted a webshopunkban, akkor szerzőként további kedvezményekre és előnyökre számíthatsz. Ezáltal a könyvesboltod sokszínűsége növelhető, és a látogatók számára szélesebb választékot kínálhatsz.