Könyvkiadás velünk

Mint azt már tudod, a könyvkiadás egy elég költséges folyamat, rengeteg kifizetni való vár rád, amíg a könyved elkészül és a boltokba kerül. De mi van ha lehet másképp is? Ez az ami miatt létrejött a Platinum Kiadó. Most megtudhatod, hogyan.

Induljunk ki abból hogy készen van a kéziratod. Dolgoztál vele heteket, vagy akár hónapokat, és most szeretnéd, ha könyv is készülne belőle. Vágjunk bele!

Ha úgy döntesz, hogy velünk akarod kiadatni a könyvedet, akkor első lépésként elküldöd nekünk a kéziratod első ötven (50) oldalát, amit elolvasunk, és amiből következtetéseket vonunk le.

Ha jó a történet, akkor nagy esélyed van rá, hogy a könyved megjelenjen, ebben az esetben egy előszerződés keretében bekérjük tőled a teljes kéziratot, ami a kiindulópontja lehet a kiadásnak. (Ha a történeted nem elég jó, ha sok benne a hiba, ha nem éri el a mércét, akkor nem adjuk ki, ám erről minden esetben értesítünk.)

Ha a kéziratod már nálunk van, akkor kezdődhet a munka. A szerkesztőink hozzálátnak, hogy a könyvedet megfelelő formába hozzák ahhoz, hogy egy remek könyv legyen belőle.

A könyvborítóhoz ha van kész, vagy vázlatos terved, akkor azt addig gyúrjuk, amíg mindkét fél számára elfogadható, amit aztán végleges formába öntünk.

Figyelem!
Jelenleg csak e-könyveket készítünk, aminek több az előnye, mint a hátránya, amiről bővebben itt olvashatsz. (A későbbiekben, amennyiben találunk olyan nyomdát, akivel partneri viszonyban, elfogadható áron tudunk könyvet nyomtatni, akkor kedvező árakkal tudunk neked ajánlatot tenni, nyomtatott könyvekre is.)

Miért e-könyv?

Egy kezdő író számára sokszor nem járható út az, amikor a könyvkiadás során több százezer forintos költséget kell kifizetni, hogy a könyve megszülessen. Ezért a kezdéshez adunk egy remek ajánlatot, ami kedvező árakkal, és plusz szolgáltatással lehetőséget nyújt arra, hogy a saját könyvedet értékesíthesd.

Amikor kész a könyved, akkor ingyenesen rendelkezésedre bocsátunk egy olyan boltot, ami a tiéd, és ahol el tudod adni korlátlan példányszámban a saját könyveidet. Ez a könyvesbolt a miénk, mi üzemeltetjük és gondozzuk, ám a felhasználói felületen percről percre nyomon tudod követni az eladásokat. Az eladott könyveid bevétele után 85% kerül neked kifizetésre, a maradék 15% pedig a könyvesbolt üzemeltetésének a költségeit fedezi.

Ezzel a módszerrel nincs kockázat, nincs rejtett költség, és nem kell előre kifizetned egy halom pénz azért, hogy eladhasd a könyvedet.

Ennek a menetéről az INFÓ menüpontban olvashatsz többet.