Szolgáltatásaink

A könyved szerkesztése.

A szolgáltatásaink sora egyetlen dologra épül fel, miszerint a könyvedet mielőbb megjelentessük, és azt  legjobb áron tegyük.

A könyved első útja hozzánk vezet. Először is elküldöd nekünk a könyved első ötven (50) oldalát, valamint a szinopszist, ami alapján a szerkesztő csapatunk tesz neked egy ajánlatot. Ha a kézirat rendezetten van megírva, nincs benne sok hiba, egyszerű a szövegezés, nincs benne különleges formázási egység(ek), akkor ez egy alapnak számító könyv. Az első ötven oldalból már lehet következtetni arra, hogy mennyi munka lesz a teljes könyvvel, amire kapsz majd egy ajánlatot, amit elfogadhatsz, vagy nem.

A könyszerkesztési folyamatról több infót szerezhetsz be az interneten, mi ezt nem részletezzük, hiszen tőlünk is ezt kapod.

Amennyiben elfogadod, megkötjük a szerződést, amiben megfogalmazzuk a céljaidat, és a mi szolgáltatásunkat, ami után elkezdődhet a munka.

A könyv borítóoldala

A könyv borítóképe, maga a könyvborító, a legnehezebb feladat, mert egy képben kell megjeleníteni a könyv tartalmát, és egyértelműen utalni kell a cselekményre is.

Ha van elképzelésed arról, hogy milyen könyvborítót szeretnél, akkor vázold fel, mondd el, írd le, hogy a grafikus elkészíthesse. Ha már készen van a borítóképed, akkor azt használjuk fel, igény szerint némi módosítással. A borítókép tervezésénél próbálj meg a leendő olvasó szemével látni, hogy megtaláld a legjobbat.

A könyv borítójának egyedüli feladata az érdeklődés felkeltése. Vizuális összetevőkkel keltsd fel a kíváncsiságot, és formáld meg azt a hangulatot, amit át szeretnél adni. A betűtípusok gyakran többet mondanak, mint a velük írt szöveg. Fontos, hogy ne essünk túlzásokba – válassz olyan betűtípust, ami könnyen olvasható. Próbálj meg valami egyedit, rejtett üzenetet hozzáadni a grafikához.

Amikor a könyved elkészül

Amennyiben a szerkesztési fázis lezárul, és a kész könyv számodra elfogadható, akkor kezdődik a könyvgyártás.

Figyelem! Jelenleg mi csak e-könyveket készítünk, el is mondjuk, hogy miért.

Az e-könyv elkészítése gyorsabb, és kevesebb munkát igényel, mint egy nyomdai változat. Nincs szükség tördelőre, tördelőszerkesztőre, így lényegében, amikor elkészült a könyved szerkesztése, akkor elkészítjük az e-könyvedet is. Itt biztosan felmerül benned a kérdés, hogy miért e-könyv, miért nem nyomtatott? Hamarosan megkapod rá a választ.

Az e-könyvhöz is szükség van az ISBN számra, ami akár már másnapra megérkezhet, majd ezután a könyved is elkészül akár 1-2 nap alatt. Az e-könyv, szinte megszólalásig úgy néz ki, mint az, ami nyomdai előkészítésre kerül, ám néhány apróságban eltér attól.

Könyvértékesítés

Más kiadóktól eltérően, a könyvedet nem a már megszokott könyvesboltokban értékesítjük. Ennél jobbat ajánlunk. Az e-könyved értékesítéséhez adunk egy saját könyvesboltot, ahol gyakorlatilag korlátlan példányszámban eladhatod a műve(i)det. Ez az egyéni koncepció számos előnnyel jár a hagyományos értékesítéshez képest, amiről itt az oldalunkon többet is olvashatsz.