Hogyan működik? Megmutatjuk!


A jó könyvek mindig igazat mondanak, még akkor is, ha olyasmit írnak le, ami sohasem történt meg, és nem is fog megtörténni.

- Stanislaw Lem -

Nulladik lépés

Ha még nincs kész a könyved, csak a kézirat van készen, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk neked, hogy elnyerje a végleges formáját.

A legfontosabb, hogy ne legyen benne hiba, elütés, nyelvtan, szerkezeti hiba, stb. A leggyakorbb hiba az elütés, és a helyesírás. Sokszor szintén hiba forrása, az írásjelekm és a szóköz használata. Az ilyen hibák kijavítására, a legjobb módszer, ha megkérsz ismerősöket, barátokat, hogy nézzék át a kéziratot, és javítsák ki a hibákat. Ezt ajánlatos többször megismételni, mert sajnos nem minden hibát sierkül észrevenni, még a sokadik olvasására sem.

Ha ismerősöket kérsz meg erre a feladatra, akkor egyszerre csak egy (1) péndányon legyen a figyelem, mert ha több példány van egy időben javítás alatt, akkor az azokban elvégzett változtatásokat, nagyon nehéz lesz összefésülni egy példányba.

Ez a lépés igényli tőled a legtöbb figyelmet, mert ezt nem tudjuk bevállalni, mert egyszerűen nincs rá sem idő, sem erőforrás.

AMikor a konyved már hibáktől mentes, akkor egyeztethetünk a tövábbi lépésekről.

Első lépés

Ha meg tudunk egyezni a további lépéseket illetően, akkor elkezdjük a kéziratodat konívvé alakítani. Ez összességében 1-3 napot vehet igénybe. Ebben a folyamatban megformázzuk a könyvet, hogy az olyan legyen, amilyennek egy könyvnek lenni kell, megkérjük hozzá az ISBN számot, és azt a vonalkóddal együtt beleépítjük a könyvbe, és már kész is van.

Amig mi a könyvedet készítjük elő az értékesítésre, addig neked ismét írni kell, hacsak nincs már eleve megírva a könyv bemutatása, idézetek belőle, és ezzel együtt az író bemutatása.

Ezeknek az egységeknek egyenként legalább 700 - 1000 szót kell tartalmaznia, ám semmiképpen nem lehet kevesebb 300 szónál. Azt gondolom, hogy egy írótől ez nem nagy kérés.

Második lépés

Szükséged lesz egy regisztrációra az oldalunkon, ami a könyved bemutatására és eladására szolgál. Itt létrehozol egy oldalt, ahol bemutatod a terméket, az írót, és ahol a shoba feltöltöd a köyvet is.
Fontos! A regisztráció jelenleg ingyenes, ám ahogy megtelik az oldal, onnantól kezdve csak havidíj befeizetése ellenében lehet bárki tag, és élvezheti az előnyoket.

A tagsági rendszer, és ennek az előnyeit ITT olvashatod!

Harmadik lépés

Ha már minden készen van, a könyved a shopban, a leírások, bemutatkozás megjelenve, akko rnincs más hátra, mint hogy népszerűsítsd az oldalad. Ezt megteheted a közösségi oldalakon, vagy akár az ismerősök körében. Amikor minden sinen van, hozzáláthatsz a következő könyvedhez. Kezd el írni mielőbb, hogy még több bevételt szerezzen neked.

Ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, akkor szólj, és segítünk.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Fiók létrehozása?