parallax background
 

Mi vagyunk a Platinum Kiadó
Szeretünk írni és olvasni


Könyvtárakat a magyar népnek, de ne legyenek ezek holt múzeumok, hanem sugározzanak becsületességet és meleg szeretetet!

- Bajcsy-Zsilinszky Endre -


A felismerés

Felmentem hozzá, leültünk a dolgozószobájában, és elkezdtem mondani szépen sorban, amit megtudtam ebben a témában. Ahogy sorban haladva ismertettem a részleteket, amit Ő figyelmesen hallgatott, ám én közben rájöttem arra, hogy amiket felsoroltam, ami a könyv kiadásához kell, azt én is tudom.


Van nekünk egy vállalkozásunk, ami a digitális technológián alapszik, vagyis eleve olyan munkákat csinálunk, ami ehhez is kell. Weboldal, grafika, videó, kiadványszerkesztés, és még egy sor olyan dolog, aminek az ismerete képessé tesz minket arra, hogy egy könyvet is nyomdakész állpotba hozzunk, és azt kiadványként elkészítsünk.
Ennek tudatában felajánlottam neki, hogy majd mi megcsináljuk, természetesen beráti áron, vagyis ellenszolfáltatás nélkül. Így is történt, a könyv elkészült, és a barátom nagyon elégedett volt vele. Ekkor fogalmazódott meg először, hogy akár mi is működhetnénk, mint könyvkiadó.Ők a barátok, akikkel együtt mi vagyunk a Platinum Kiadó

Egy különleges és egyedi működési tervet hoztunk létre annak érdekében, hogy a könyvipart, - vagyis ami maradt belőle, - egy kissé felélénkítsük, és megtöltsük élettel. Nem tettünk semmi olyat, ami eddig ne lett volna, csak épp átszerveztük, hogy mindenki azt kapja, ami a megérdemelt jussa.

A célunk, hogy minél több embert, vagyis írót, szerzőt segítsünk hozzá, hogy az általa létrehozott, szellemi tulajdona, a könyv, ne egy olyan álrúcikk legyen, ami a könyvkiadókat és a könyvesbolt hálózatokat eltartja, hanem valóban az részesüljön az lőnyökből, aki azt létrehozta, vagyis a szerző.

Ennek a részleteit a weboldalunkon olvashatodBelépés

Elfelejtett jelszó?

Fiók létrehozása?