Saját könyvesbolt a teljes siker érdekében

Más kiadóktól eltérően, a könyvedet nem a már megszokott könyvesboltokban értékesítjük. Ennél jobbat ajánlunk. Az e-könyved értékesítéséhez adunk egy saját könyvesboltot, ahol gyakorlatilag korlátlan példányszámban értékesítheted a műve(i)det. Ez az egyéni koncepció számos előnnyel jár a hagyományos értékesítéssel szemben, amiről az oldalunkon többet is olvashatsz.

Saját könyvesbolt az e-könyved számára

Az e-könyvek értékesítésének saját online platformon keresztül számos előnye van, és meglehetősen egyszerű folyamat. Számos platform áll rendelkezésedre, amelyek segítségével könnyedén elindíthatod az értékesítést.  Egyéni könyvesboltod révén teljes kontrollt szerezhetsz a könyved értékesítése felett, és lehetőséged nyílik arra, hogy közvetlenül kapcsolatba lépj az olvasóiddal. Nem kell többé attól tartanod, hogy a hagyományos könyvesboltok polcai között elvész a tömegben.

Előnyök, amelyeket egy saját könyvesbolt kínál:

  1. Korlátlan példányszám: Nincs többé korlátozás a példányszámra. Bárki számára elérhetővé teheted a könyvedet, az olvasóidat semmilyen korlátozás nem fogja hátráltatni.
  2. Teljes kontroll: A saját könyvesboltod révén teljes kontrollt szerezhetsz a könyved értékesítése felett. Te döntöd el, hogyan jelenik meg a könyved, és milyen áron kerül forgalomba.
  3. Olvasói kapcsolatok: Az e-könyvek saját online áruházának létrehozása lehetővé teszi, hogy közvetlen kapcsolatba lépj az olvasóiddal. Egyfajta közösséget hozhatsz létre az olvasóiddal, ami hosszú távon lojálisabb olvasótábort teremt.
  4. Magasabb nyereségarány: A hagyományos kiadók általában a könyv árának nagy részét megtartják, azonban saját könyvesboltod létrehozásával a teljes bevétel a tiéd lehet. Ez azt jelenti, hogy magasabb nyereséget érhetsz el egy-egy eladott példány után.
  5. Rugalmas árképzés: Rugalmasan beállíthatod a könyv árát, és promóciókat, kedvezményeket vezethetsz be az értékesítés növelése érdekében.

Elérhető támogatás és segítség

Ha úgy döntesz, hogy saját könyvesboltot hozol létre, és azon keresztül értékesíted az e-könyvedet, akkor minden lépésben támogatást és segítséget kapsz tőlünk. Segítünk a könyvshop létrehozásában, és a különböző promóciós lehetőségek kiaknázásában is.

Kezdd el most az e-könyved értékesítését saját online áruházadon keresztül, és szerezd meg a teljes kontrollt a könyveid felett!