Cenzúra: nálunk ilyen nincs

Sokszor hallani azt, hogy a kiadók visszadobnak olyan műveket, amiben van némi pikantéria, esetleg túlfűtött erotikus pillanatok, netán konkrét szexuális leírások. Az ilyen könyvekkel általában azt teheti a szerző, hogy saját maga cenzúrázza, esetleg más kiadót keres, aki hajlandó az ilyen műveket kiadni. Olyat is lehet hallani, hogy a kiadó megjelentetné a könyvet, ám a szerkesztő gárda nem hajlandó azt még elolvasni sem, nem hogy belenyúlni.

Nálunk más a helyzet

Nem cenzúrázzuk a könyveket, nem dobjuk vissza, hiszen az irodalom annyira szerteágazó, hogy képtelenség lenne a mai világban elvárni a szerzőktől, hogy a mai igényekhez igazodva, ne ejtsenek szót az olyan témákról mint a szex, sőt, sok esetben a pornó is megjelenik az oldalakon. Erre is van igény, egyes nézetek szerint sokkal inkább kedvelt az olyan irodalmi mű, amiben van egy kis izgalom.

Az igények kielégítése

Mivel a pornóirodalom mindig is kiszorult az irodalom perifériájára, úgy gondoljuk, hogy érdemes ezt a szegmensét is  publikálni, támogatni az írók ezirányú törekvéseit. Éppen ezért elindítottunk ebben az irányban is egy kezdeményezést, hiszen olvasó van bőven, ám a megjelenés eléggé korlátozott.

Jó hír azok számára, akik kifejezetten a szex és pornó témakörében írnak, van nekünk egy kifejezetten felnőtteknek szóló könyvek publikálására alkalmas könyvesboltunk, ahol regényeket, novellákat vagy akár antológiákat is kínálunk az olvasóknak.