Készen van a kéziratod és nem tudod mit tegyél vele? 

Jó helyen jársz, megmutatjuk!

Ha már eldöntötted, hogy közzéteszed, akkor jó helyen jársz, de mielőtt elköteleznéd magad, nézz körül alaposan más kiadó házatáján is, legfőképp az apróbetűs részekre irányítsd a figyelmedet.

Ha mégis visszajöttél hozzánk, akkor vágjunk is bele, csináljunk könyvet a kéziratodból. Azt előre el kell mondanunk, hogy mi egyelőre csak e-könyveket készítünk, ám azt is elmondjuk, hogy ez miért jó neked.

Eső lépésben, küld el nekünk a kéziratod első ötven oldalát, esetleg az első néhány fejezetet, és a mű szinopszisát. Ez lesz az, ami alapján eldöntjük, hogy tudunk-e együtt dolgozni. Ha jó a történet, ha az írás struktúrája rendben van, ha a nyelvtani szerkezete és a helyesírás is elfogadhaó, akkor felvesszük veled a kapcsolatot, és megbeszéljük a reészleteket.

Itt tudsz kéziratot feltölteni!

Amenniyben megállpodás születik, a szerkesztőnk hozzálát a munkához, ami egy közös munkafolyamat, hisz a javításokat, a változtatásokat veled kell egyeztetni, ezért sokszor kell rendelkezésre állnod, hogy a munka folyamatos legyen. Ez a munka egészen addig folytatódik, amig mindkét fél elégedett nem lesz az eredménnyel.

A borítókép

Talán ez a könyved legfontosabb része, hiszen ezt látja meg legelőször az olvasó, ez az, ami megfogja őt, és ami miatt kézbe fogja venni, hogy beleolvasson. Amikor a szerkesztői munka a végére ér, de inkább még közben, sort kerítünk a borítóképed elkészítésére is. Ez lehet egy általad megálmodott kompozíció, vagy akár egy közös munka eredménye, de nyugodtan ránk is bízhatod ennek az elkészítését. A borítókép is addig készül, amig elégedett nem leszünk a végeredménnyel.

Elkészül a könyved

Amikor minden készen áll, és mindketten rábólintunk, akkor elkészítjük az e-könyvedet, ami még néhnáy órát vesz igénybe, esetleg 1-2 napot, és máris megkezdheted a könyved értékesítését. Hogyan? Ezt is mi biztosítjuk neked, egy saját felületen, ami egyben az üzleti irodád is, ahova feltöltheted a könyvedet, majd jóváhagyás után, máris küldheted a vásárlüókat hogy megvegyék.

Kell ennél több? Hát persze hogy kell, ennél mi sokkal többet adunk neked. Nem egy, hanem egyből két olyan könyvesboltba is lfetöltheted a műveidet, ami csak arra vár, hogy eladhassa a műveidet.

Ha ez még nem lenne elég, akkor íme néhány  érv, ami miatt mi lehetünk neked a legjobb partner.

Okok, amiért érdemes lehet velünk dolgoznod.

 • Nálunk találod a legalacsonyabb árakat.
 • Tőlünk kapod a legmagasabb jutalékot (80%)
 • Gyorsabban elkészül a könyved, mint máshol
 • Könyvesboltot is kapsz a könyved mellé
 • Az irányítás mindvégig nálad marad.
Okok, amiért érdemes lehet velünk dolgoznod.
Platinum könyvkiadás

Miért jobb az ekönyv?

 • Sokkal több emberhez jut el, mint egy hagyományos könyv!
 • A külfüldön élők számára azonnali lehetőség az olvasásra!
 • Sokkal gyorsabban készül el, mint egy nyomtatott könyv!
 • Nagyságrendekkel alacsonyabb a költsége!
 • Számos extra funciója van, ami egy könyvnek nincs!
 • Korlátlan példányszámban eladható!

Ezeken felül még megemlíthetjük, hogy alig foglal helyet így mindíg nálad lehet, továbbá nem veszít a minőségéből mert időtálló.