A Platinum Kiadó szolgáltatásai

Könyvkiadás

Elsődleges szolgáltatásunk a könyvkiadás, ezen belül is a digitális változat, vagyis az e-könyv. (e-book) Ennek az elsődleges oka, hogy szeretnénk a kiadás árait a lehető legalacsonyabban tartani, hisz a keresletet a legtöbb esetben az ár határozza meg. Az e-könyv kiadás költségei jóval alacsonyabbak, amint a nyomtatott könyv kiadása, és nem utolsósorban, az e-könyv mindig annyi példányban készül, amennyit megvásárolnak, és így nincs remittenda sem.

A másik érv az e-könyv mellett, hogy kezdő és első könyves írók számára ez így ebben a formában nem okoz túlzott anyagi terhet, hisz az e-könyv kiadási költsége, jóval alacsonyabb, mint a nyomtatott könyv esetében. Ezzel is ösztönözni szeretnénk a kezdő írókat, de akár a azokat is, akik már nem az első könyvüket adják ki.

Csomagban a legkedvezőbb ár

Az e-könyv készítése viszonylag egyszerű folyamat, amit mi, a Platinum Kiadó egy csomagban elkészítünk. Ehhez szükséges a hibamentes kézirat, és a borítókép, valamint a szerző és a könyv adatai. Amennyiben ezek adottak, akkor a kész könyv elkészítése 60.000.- forintos ár ellenében 1-3 munkanap alatt elkészül. Az ár tartalmazz a szükséges tördelést, a borítókép elkészítését, és a kolofon beépítését a kész könyvbe.

Grafikai megoldások

Egy új könyv megjelenése magával hozza a könyvborító igényét is, ami nagyban meghatározza a könyv vizuális megjelenését. Ezen a téren elég nagy árbeli eltérések vannak, 30 ezertől, a 100 ezer fölötti árak sem ritkák, ami egy elsőkönyves író esetében nem biztos hogy zsebből kifizethető.

Szeretnénk támogatásunkról biztosítani a kezdő írókat azáltal is, hogy segítséget adunk a leendő könyv megjelenését elősegítő borítóterv elkészítésében, akár önmagában, akár a kedvezményes csomag ajánlatunk keretein belül os.

Az e-könyv elkészítése

Az e-könyv elkészítésének az alapfeltétele, hogy legyen egy jó kézirat, ami megfelelően strukturált, és helyesírás és nyelvtan szempontjából hiba mentes. Legyen hozzá egy borítókép, ami kellőképpen kifejező és releváns, ás utaljon a könyv tartalmára.

A hozzánk eljuttatott, és kéziratból és a képből 1-3 munkanap alatt elkészítjük a könyvet, ISBN számmal, vonalkóddal, a kolofonban. Ezután már gyakorlatilag bárhol lehet értékesíteni. Fontos! Az így elkészült könyv tulajdona, és a jogdíjak, mind a szerzőé marad, azokra semmilyen formában nem tartunk igényt.

További szolgáltatások

Egy saját felület a könyv értékesítéséhez

Ez a szolgáltatás csak a tagok számára lesz elérhető, hisz a közösség, a tagok összetartása, és egymás támogatás alapfeltétele a projektünknek. Az értékesítés, a weboldalunkon egy külön erre a célra felépített Könyvesbolt részlegben lesz elérhető, ahol bárki kaphat saját részt az üzletből, ahol a könyvet, a szerzőt bemutathatja, és persze el is adhatja a vásárlóknak. Ennek részleteiről bővebben is olvashatsz az oldalunkon.

Weboldal készítés

Biztosan van olyan is, aki igényli a saját kiemelt felületet a megjelenéshez, ahol a könyvet bemutathatod, és az értékesítés is rendelkezésre áll. Nekik szeretnénk kedvezni, egy előre felépített sablon formájában, ami a weboldalad lehet, és amit akár 1-3 nap alatt is birtokba vehetsz. Ennek több formája is megtervezés alatt van, a választék szinte végtelen.

Weboldal saját néven aldomain használatával

Adunk neked egy felületet, ami a teneved.platinumkiado.com néven lesz elérhető, ami csak a tiéd, vagyis az íróé, és a könyvé lesz. Itt bemutathatod a könyvedet, a szerzőt, és blogot is írhatsz, valamint kapcsolatot építhetsz az olvasóiddal, és a rajongókkal.

Weboldal saját domainnév használatával.

Igény esetén felépítünk neked egy saját egyéni weboldalt, ami minden szempontból a tiéd, a név és a tartalom vonatkozásában is. Egy ilyen weboldal alkalmas arra, hogy a könyvedet bemutasd, a shopban eladd, a látogatókkal, a rajongókkal kapcsolatot építs, és nem utolsósorban márkanévként vagy szerzőként teljes mértékben a tiéd.

További grafikai szolgáltatások

Hirdetések készítése

  • Internetes hirdetésekhez, szabvány méretű bannerek (google, facebook)

  • Egyedi méretű hirdetések készítése

  • Reklámvideó készítés

Maradjunk kapcsolatban

Ha van kérdésed, ha van támogató ötleted, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és mond el mit gondolsz.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Fiók létrehozása?